2015-06-10

1
Oj då, höll nästan på att glömma, det är ju ankungarnas födelsedag idag!
Grattis till er ankungar!

2

Äntligen har vi kontakt med yttervälden igen, hoppas att allt fungerar och att sidan nu kan uppdateras. Det har ju hänt så mycket att jag inte vet var jag skall börja, får väll börja med det viktigaste.

Vi har haft valpar i huset, Namnsdagskullen.

3

4

Vid Lucia så var det dags att göra ett nytt försök med att para Sintra, så en tidig söndagsmorgon satte sig jag och lilla voffen i bilen och for upp till Skänninge för en ny date med Billben´s  Bra Vibrationer, Jalle. Det var heta känslor och stor passion men jag var nog lite för tidig så jag fick tillbringa några nätter på vandrarhemmet i Vadstena.

Men till slut så blev det parning och sedan var det bara att börja vänta.

Tack än en gång Tina och Larry för att jag fick komma och att jag fick använda er härliga Jalle.

För att vara på den säkra sidan så gjorde vi ett ultraljud vid fem veckor och jo då, då såg veterinären 2 eller 3 små liv i Sintras mage vilken lättnad.

Den 16februari så föddes lilla Julia och lille Julius, två friska och pigga små valpar. Mer om valparna under fliken Valpar.

Lilla Jojo har blivit höftledsröntgad och har B på höfterna, jättebra, nu skall vi bara ögonlysa henne också så håll tummarna att allt är bra. För då blir det valpar nästa år igen.

I helgen var jag och Jojo hejarklack vid SKK utställningen i Vänersborg, det går visst att trötta ut henne. Gissa om jag hade med mig en trött hund hem. Tack Pia för en toppetrevlig men blåsig dag, och Grattis än en gång till BIMet med fina Mynta.

Jag har haft en valpkurs på Orust hundägarförening tillsammans med duktiga Hermine som är lillmatte till fina Sintra och ägare lilla Julia. Vad det är roligt att hålla kurs när man får så härliga hundar och hundägare. Tack för en rolig vår, ser fram mot att träffa er i höst igen.

Nu väntar en rolig helg i början av Juli då vi ska till Sunne på SSRK utställning och på kennelträff i Lakene  hos kennel Wermlandia, det ska bli så roligt att träffa alla Jojos kennelsläktingar igen.

5
Stjärndalens Julius

6
Stjärndalens Julia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s